Borging resultaten training

Borging Resultaten

Meting, analyse en borging van de resultaten

Na een individuele training of teamtraining is de betrokkenheid vergroot. De acties om tot het gewenste gedrag van medewerkers en teams te komen zit vers in het geheugen. Nu staat de medewerker of het gehele team voor de laatste uitdaging. Het daadwerkelijk inzetten van het geleerde in de dagelijkse praktijk.

De structuren en het daarbij behorende nieuwe gedrag borgen

Daarvoor gebruiken wij meerdere methoden waarmee het nieuwe en gewenste gedrag in werken en samenwerken worden geborgd. Waar medewerkers zelf verantwoordelijk voor zijn en de voortgang, inzet en resultaten zichtbaar worden én blijven. Ook als wij weer weg zijn.

De 2DaysMood monitor

Met een doorlopende survey blijven de doelen on target. Afwijkingen zijn direct zichtbaar. De 2DaysMood monitor geeft het team en het management van de organisatie doorlopend inzicht in de betrokkenheid van uw medewerkers. Er gaat een alarmbel als hier structurele veranderingen in plaats vinden.

  • Een uniek 15-second-survey voor medewerkers
  • Voortdurende reviews, trends en feedback
  • Consult op maat voor co-creatie van uw bedrijfscultuur

KickScrum sessies

Met de inzet van de KickScrum werkt het team doorlopend aan optimalisatie van betrokkenheid en efficiënt werken. In een open communicatie bespreken we elke week welke stappen genomen moeten worden om de doelen te halen. Wat kwam er uit de 2DaysMood survey, wat gaan we aanpassen en wat hebben we waargemaakt? De KickScrum is interactief, helder en niemand kan wegduiken. Hier worden afwijkingen zichtbaar en successen gevierd.

'BOT' sessies

De ervaringen worden door leiding en medewerkers regelmatig besproken in de 'Benen Op Tafel' sessies.

Uitgangspunten: Wat speelt er, wat gaat er goed en wat kunnen we verbeteren?

In deze sessie worden 'Ja maar' en 'Het is jouw schuld' verbannen. Er wordt constructief en open gewerkt aan verbetering.