Aanbod

Aanbod Trainingen Goals Plan Success

Het aanbod van KICKwerkt

KICKwerkt is in de kern een bureau dat organisaties helpt om leidinggevenden en teams blijvend beter met elkaar te laten functioneren en communiceren. De interventies van KickWerkt hebben als doel dat medewerkers Duurzaam Inzetbaar zijn én blijven. 

De soorten interventies bestaan uit Consultancy, Trainingen en Workshops. In een kennismakingsgesprek wordt duidelijk met welk soort interventie en met welke methodiek het beste resultaat geboekt zal worden.

Brown Paper sessie

Voorafgaand aan een interventie, of dat nu een workshop of training is, zetten we een aantal eerste gedachten en emoties op een rij. Tijdens de Brown Paper sessie werken we met elkaar de te behandelen thema's uit op het papier. Door gestructureerd vooraf een keuze te maken in de onderwerpen wordt stap voor stap meer inzicht verkregen.

De te beantwoorden vragen zijn:

  • Wat gaat er goed?
  • Wat kan er beter?
  • Wat is daar voor nodig?
  • Wat kunnen wij daaraan bijdragen?
  • Wat is dan het resultaat?

Motivatie & bewustwording

Met de verzamelde gegevens uit de Brown paper sessie zetten wij gerichte interventies in om het  bewustzijn te creëren wat gaat leiden tot ander gedrag. Gedrag gericht op méér werkplezier, efficiënter werken én teamperformance. Mij meten de resultaten voorafgaand aan de training, direct tot maanden na de training. Vooruitgang wordt gemeten en zichtbaar. Hiervoor gebruiken wij de 2DaysMood tool.

Alles is een keuze

Wat er op je pad komt is misschien niet jouw keus, maar hoe je ermee omgaat wel. En als je niets doet, wellicht klaagt of oordeelt, dan is dat jouw keuze. Klaag dan niet over het resultaat. Jij bent verantwoordelijk.

We hebben onze ‘bagage’ gratis meegekregen. Deels door onze genen, door onze opvoeding/familiesysteem en hoe we om zijn gegaan met dat wat er op ons pad kwam. Dat is de ‘programmering’ die we hebben. Dit zijn onze overtuigingen, automatische reacties, onbegrip, aannames en oordelen die ons van je wensen, geluk of doelen kunnen afhouden. Hoe ga jij daarmee om?

Dat vraagt om steeds weer naar je acties, je gedachten, aannames en reacties die je oproept te kijken. Het vraagt om zelfmanagement, contact en inleven in de ander en borging. Dan kan jij werken aan wat jij wil bereiken. Dit is de basis van al onze advisering, workshops en trainingen. Onze manier van werken is ervaren door doen. Korte theoretische kaders, veel ontdekken, werken en oefenen. Dat beklijft.